Garuose virti virtiniai su braškėmis

Braškių sezonui artėjant - elegantiški virtinukai.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimas:

Į lėkštę persijokite miltus su soda ir druska. Centre padarykite įdubimą, įmuškite ten kiaušinį, pamažu pildami kefyrą užmaišykite tešlą.

Pasidėkite tešlą ant miltais pabarstyto stalo. Minkykite, kol tešlą nustos lipti prie rankų. Tada iškočiokite 0,7 cm storio lakštą. Stikline išpjaukite apskritimus.

Ant kiekvieno apskritimo uždėkite uogų, apibarstykite cukrumi ir užsukite virtinius. Virkite garuose 7 – 8 min.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

600 g Miltai
1 vnt. Kiaušiniai
1 šaukštelis Soda
300 ml Kefyras
žiupsnelis Druska
500 g Braškės
100 g Cukrus
Porcijos: 8
Sudėtingumas :