Garuose virti pyragėliai su varške

 (1)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
120min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Mieles išleiskite šiltame piene su trupučiu cukraus.

Iš miltų, kiaušinio ir sviesto užminkykite tešlą ir uždengę švariu audiniu pastatykite šiltai valandai ar pusantros, kad pakiltų. Paskui dar kartą išminkykite ir iškočiokite.

Kol kils tešla, paruoškite įdarą - varškę gerai ištrinkite su kiaušinių tryniais, cukrumi ir druska.

Iš iškočioto lakšto stikline išspauskite skritulėlius, ant kiekvieno uždėkite įdaro. Pyragėlius sulenkite pusiau ir gerai užspauskite jų kraštus. Tada sudėkite į tinklinį metalinį sietelį taip, kad vieni kitų neliestų.

Sietelį pritvirtinkite ant puodo su verdančiu vandeniu ir virkite pyragėlius garuose. Prieš patiekdami pagardinkite sviestu, cukrumi bei cinamonu.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai:
500 g Miltai
40 g Mielės
1 stiklinė Pienas
1 vnt. Kiaušiniai
1 žiupsnelis Druska
100 g Sviestas
Įdarui:
500 g Varškė
2 vnt. Kiaušinių tryniai
1 šaukštas Cukrus
1 žiupsnelis Druska
Pagardui:
Sviestas
pagal skonį Cinamonas
pagal skonį Cukrus
Porcijos: 4
Sudėtingumas :