Garstyčių padažas

Atvėsusį padažą patiekite prie šaltos mėsos patiekalų.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimas:

Puodelyje ištirpinkite sviestą ir jį atvėsinkite. Tada sudėkite kiaušinių trynius, garstyčias, cukrų, supilkite actą, vyną bei sultinį ir virkite, kol padažas taps grietinės tirštumo.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 šaukštas Sviestas
2 vnt. Kiaušiniai
2 šaukštas Garstyčios
2 šaukštas Cukrus
2 šaukštas Obuolių actas
2 šaukštas Baltas sausas vynas
2 šaukštas Mėsos sultinys
Sudėtingumas :