Gardžioji bananų duona

 (4)
„Kauno Grūdų“ receptas.
Bananų duona
Bananų duona
© Gamintojo nuotr.
Pagaminamas per:
80min
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sumaišykite miltus, cukrų, riešutus, šokoladą, cinamoną, maltą muskatą, vanilinį cukrų ir druską.

Bananus nulupkite ir sutrinkite su kiaušiniais, aliejumi ir pienu.

Sutrintą masę supilkite į sausus ingridientus ir gerai išmaišykite.

Masę sudėkite į kepimo popieriumi išklotą formą ir kepkite iki 180 C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 50-60 minučių, kol įkištas degtukas ar dantų krapštukas liks švarus.

Ištraukus iš orkaitės, 10 minučių leiskite bananų duonai atvėsti formoje, tada išimkite.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo komentarą
arba komentuokite anonimiškai čia
Skelbdami komentarą, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Skaityti komentarus Skaityti komentarus

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Miltai
250 g Cukrus
250 g Riešutai
100 g Juodasis šokoladas
1 šaukštelis Cinamonas
1 šaukštelis Vanilinis cukrus
0,5 šaukštelis Muskato riešutai
žiupsnelis Druska
2 vnt. Bananai
2 vnt. Kiaušiniai
80 ml Aliejus
50 ml Pienas
Porcijos: 6
Sudėtingumas :