Gardžiausi keksiukai

„Virtuvės mitų griovėjai“: gardžiausi keksiukai
© DELFI
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
5.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Orkaitę įkaitiname iki 180 – 200 C.

Su virtuviniu kombainu arba tarka smulkiai juostelėmis sutarkuojame bulves, svogūną, cukiniją ir sūrį. Gautą masę sukrečiame į indą, įmušame kiaušinius, supilame grietinėlę ir viską gerai išmaišome.

Sudedame varškę, pasūdome, įberiame pipirų, įpilame alyvuogių aliejų ir viską dar kartą labai gerai išmaišome.

Į paruoštas formeles keksiukams sudedame tešlą ir dedame kepti į orkaitę apie pusvalandį, kol gražiai apskrus.

Virtuvės mitų griovėjai
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

850 g Bulvės
100 ml Grietinėlė
2 šaukštas Alyvuogių aliejus
1 vnt. Svogūnai
200 g Varškė
150 g Cukinijos
1 žiupsnelis Druska
2 vnt. Kiaušiniai
130 g Kietasis sūris
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :