Gardusis kepenėlių troškinys

 (3)
Patiekalas su vyšniniais pomidorais ir žaliais čiobreliais ypač gaivus. Prie troškinio tinka bulvių košė ar ryžiai.
Kepenėlių troškinys
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
80min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Susmulkinkite svogūnus ir česnakus.

Kumpio griežinėlius supjaustykite gabaliukais ir pakepinkite puode.

Tada įpilkite šiek tiek aliejaus, suberkite svogūnus, česnakus ir troškinkite, kol svogūnai taps permatomi.

Vištų kepenėles supjaustykite į 2–3 gabaliukus, nusausinkite virtuviniu popieriumi ir iškepkite keptuvėje su sviestu ir aliejumi (temperatūra – vidutinė).

Iškeptas kepenėles sumaišykite su kumpio ir svogūnų mišiniu. Į keptuvę įpilkite 200 ml vandens ir viską perpilkite į puodą. Troškinkite maždaug 20 minučių (temperatūra – žema).

Į puodą suberkite čiobrelių lapelius ir prieskonius, supilkite plakamąją grietinėlę ir neuždengtame puode troškinkite dar 20 minučių (temperatūra – žema).

Puodą nukelkite nuo viryklės ir sudėkite vyšninių pomidorų puseles.

Papuoškite žaliomis čiobrelių šakelėmis ir patiekite.

Žurnalas
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Vištų kepenėlės
2 vnt. Svogūnai
2 skiltelė Česnakai
100 g Virtas kumpis
250 g Vyšniniai pomidoriukai
6 šaukštelis Čiobreliai
200 ml Vanduo
150 ml Grietinėlė
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :