Gardus šokoladinis pyragas

Pyragui galite naudoti bet kokias šviežias arba šaldytas mėgstamas uogas.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
5.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Orkaitę įkaitinkite iki 200°C temperatūros. Ištepkite pyrago formą (26-28 cm skersmens) margarinu ir užberkite miltų. Pavartykite formą taip, kad miltai nuklotų visą jos vidų. Likusius miltus iš jos išberkite.

Prikaistuvyje išlydykite margariną, sudėkite šokolado gabalėlius. Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir leiskite šokoladui ištirpti. Margariną ir šokoladą galima išlydyti ir mikrobangų krosnelėje.

Lengvai suplakite kiaušinius su cukrumi, sudėkite šiek tiek atvėsusį šokolado ir margarino mišinį. Suberkite miltus ir cinamoną. Suplakite į vientisą masę ir supilkite į paruoštą formą.

Pyragą apibarstykite uogomis ir kepkite orkaitėje 15-17 minučių. Patiekdami apibarstykite cukraus pudra. Mėgaukitės su ledais arba plakta grietinėle.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

200 g Sviestas
200 g Juodasis šokoladas
4 vnt. Kiaušiniai
200 g Cukrus
200 g Miltai
žiupsnelis Cinamonas
1 stiklinė Uogos
šaukštelis Cukraus pudra
Porcijos: 10
Sudėtingumas :