Gardus ryžių apkepas su obuoliais

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Į verdantį vandenį suberti nuplautus ryžius. Kai ryžiai išvirs, sudėti sviestą. Į paruoštą formą dėti 1 eilę ryžių, 2 eiles skiltelėmis pjaustytų obuolių, apibarstytų cinamonu ir cukrumi. Ant kiekvienos obuolių eilės užpilti gerai išplaktų kiaušinių. Kepama iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 - 30 minučių.

Patiekiamas šaltas arba šiltas.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

400 g Ryžiai
2 šaukštas Sviestas
9 vnt. Obuoliai
4 šaukštas Cukrus
1 l Vanduo
3 vnt. Kiaušiniai
1 šaukštelis Cinamonas
Porcijos: 6
Sudėtingumas :