Gardūs kotletukai su sūriu

Puikus patiekalas visai šeimai!
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
4.0000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Faršą gerai išminkykite ir į jį suberkite fermentinį sūrį bei smulkiai pjaustytas petražoles ir krapus. Vidutinio dydžio kotletus formuokite sudrėkintomis rankomis - taip mėsa mažiau lips prie pirštų.

Apvoliokite kotletus džiūvėsėliuose ir sudėkite į įkaitintą keptuvę, išteptą aliejumi. Apkepinkite kotletus iš abiejų pusių ir, sumažinę kaitrą, kepkite apie 12-15 minučių, priklausomai nuo kotletų dydžio.

Gardu ragauti su bulvių koše, paskaninta gabalėliu sviesto.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

250 g Jautienos faršas
250 g Kiaulienos faršas
4 šaukštas Pienas
50 g Fermentinis sūris
1/2 stiklinė Malti džiūvėsėliai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
žiupsnelis Krapai
žiupsnelis Petražolės
Porcijos: 4
Sudėtingumas :