Gardus ir sveikas morkų pyragas

© T. Šimkaus nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Išplakite kiaušinius kartu su cukrumi. Tada įpilkite aliejaus ir dar paplakite. Viską pamažu maišydami dėkite miltus, kepimo miltelius, meduolių prieskonius. Įmaišykite tarkuotas morkas.

Tešlą pilkite į riebalais išteptą formą ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 45 minutes. Iškeptą pyragą patepkite pakaitintu juodųjų serbentų sirupu ir apibarstykite cukraus pudra.

„Kauno grūdai“
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 stiklinė Cukrus
3 stiklinė Morkos tarkuotos
2 vnt. Kiaušiniai
2,5 stiklinė Kvietiniai miltai (Kauno grūdų „Ekstra“)
1/2 stiklinė Aliejus
2 šaukštelis Prieskoniai meduoliams
1 šaukštelis Kepimo milteliai
šlakelis Juodųjų serbentų sirupas
1 šaukštas Cukraus pudra
Porcijos: 6
Sudėtingumas :