Gardūs grybų kotletukai

 (3)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Recepto kilmė:
Lietuvos virtuvė
Įvertinimas:
1.8000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Virtus grybus sumalame ir dedame į didesnį indą. Kartu malame arba labai smulkiai pjaustome svogūną. Į grybus suberiame miltus, dedame kiaušinį ir smulkintas petražoles, įberiame druskos, pipirų ir viską gerai išmaišome. Masė neturi būti tiršta, turi būt panašiai kaip blynų tešla.

Keptuvėje įkaitiname aliejų ir valgomuoju šaukštu dedame paruoštos grybų masės. Kotletus kepame neilgai, kol iš abiejų pusių švelniai paruduoja. Patiekiame su bulvių koše ir sviesto ar grietinės padažu.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

400 g Virti miško grybai
2 vnt. Kiaušiniai
4 šaukštas Miltai
1 vnt. Svogūnai
sauja Petražolės
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Aliejus kepimui
Porcijos: 4
Sudėtingumas :