Gardūs ČEBUREKAI su ypatingu įdaru

 (1)
Čeburekai su sūriu ir špinatais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
45min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Miltus išmaišykite su druska, įpilkite kefyro ir gerai išmaišykite. Tešla turi būti pakankamai minkšta.

Fermentinį sūrį sutarkuokite ir sumaišykite su rikotos sūriu, įberkite druskos.

Špinatus nuplikykite, nuvarvinkite ir sumaišykite su sūriais.

Česnaką išspauskite ir įmaišykite į sūrių įdarą.

Tešlą plonai iškočiokite ir uždėjus mažą puodą ar didesnį dubenį išpjaukite skritulius.

Į tešlos skritulių vidurį įdėkite įdaro, perlenkite pusiau ir sulipdykite kraštus.

Kepkite keptuvėje, iki pusės pripildytoje aliejaus, po 5 minutes iš abiejų pusių.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai
400 g Miltai
0,5 l Kefyras
žiupsnelis Druska
Įdarui
50 g Fermentinis sūris
200 g Rikotos sūris
50 g Špinatai
2 skiltelė Česnakai
žiupsnelis Druska
Porcijos: 4
Sudėtingumas :