Gardūs bulviniai virtinukai su bazilikais

 (2)
Autorius: Ramunė M.
Kitoks skonis vakarienei.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Recepto kilmė:
Lietuvos virtuvė
Įvertinimas:
3.8333 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Iš nurodytų produktų užminkom tešlą ir padedam mažiausiai valandai į šaldytuvą. Iš atšaldytos masės padarome virtinukus (forma ir dydis pagal norą) ir verdame pasūdytame vandenyje, kol iškils.

Patiekiame su spirgučiais, lydytu sviestu ar grietine, užberiame tarkuoto sūrio.

Gardūs bulviniai virtinukai su bazilikais
© Asmeninio archyvo nuotr.
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

600 g Bulvės virtos
100 g Miltai
100 g Manų kruopos
100 g Džiugo sūris
1 vnt. Kiaušiniai
žiupsnelis Bazilikai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Padažui:
Sviestas
Grietinė
Sūris
Lašinukai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :