GARDUMĖLIS: vyšnių pyragas su cinamonu

 (1)
Tai tikras gardumynas. Išsikepkite pyragą išvakarėse, tada jį bus lengviau pjaustyti.
Vyšnių pyragas su cinamonu
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
65min
Įvertinimas:
4.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sumaišykite miltus, cinamoną ir cukrų. Padarykite viduryje įdubą ir supilkite į ją ištirpintą sviestą bei pieną, įmuškite kiaušinį.

Išmaišykite, kad pasidarytų vientisa tešla. Galima naudoti ir mikserį.

Išlipdykite tešla 20 cm skersmens išardomą formą.

Išimkite vyšnių kauliukus, suberkite uogas ant papločio ir kiek įspauskite į tešlą.

Viršui sviesto kubelius pirštais suminkykite su kitomis dalimis.

Maišykite, kol pasidarys trupininga masė. Paskirstykite ją ant vyšnių.

Kepkite 175 laipsnių orkaitėje apie 30-35 minutes, kol į tešlą bedamas medinis pagaliukas liks sausas.

Ataušinkite.

Prieš patiekdami apibarstykite cukraus pudra.

Žurnalas
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Papločiui
1 stiklinė Miltai
0,5 šaukštelis Cinamonas
0,5 stiklinė Cukrus
1 vnt. Kiaušiniai
100 g Sviestas
4 šaukštas Pienas
Įdarui
400 g Vyšnios
Trupinių viršui
0,5 stiklinė Miltai
0,5 šaukštelis Cinamonas
2 šaukštas Cukrus
25 g Sviestas
Porcijos: 8
Sudėtingumas :