GARDUMĖLIS: tinginių čeburekai

 (21)
© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Recepto kilmė:
Lietuvos virtuvė
Įvertinimas:
3.8636 22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Faršą išmaišiau su smulkintais svogūnais, 1 kiaušiniu, prieskoniais ir įpyliau sultinio, kad iškepus būtų sultingesnė mėsa.

Tada iš kiaušinio, miltų ir vandens užsimaišiau truputį tirštesnę tešlą negu lietinams. Vaflius padalinau į 4 dalis, nors galima ir į 2, bet man lengviau apversti, kai mažesni.

Tada ant vienos dalies dėjau faršą, kita dalimi uždengiau ir uždengus panardinau į tešlą, o tada į keptuvę. Kepti iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Malta mėsa
1 g Svogūnai
pagal skonį Sultinys
2 vnt. Kiaušiniai
vnt. Miltai
Vanduo
Prieskoniai
Vafliai
Sudėtingumas :