GARDUMĖLIS: skumbrės užtepėlė

Šlovė žuviai! Vasaros sezonu vizitai į pajūrį primena apie rūkytas žuvies gėrybes. Kaip doras lietuvis, mes iš pajūrio irgi parsivežame rūkytą karšį ar karpį, ešeriuką ir, iš tiesų, vieną valgyti ją skaniausia. O pavyzdžiui karšto ar šalto rūkymo skumbrė – tokia žuvis, kuri viena pabodus nuo vaikystes, tad bandymas – skumbrės užtepėlė, tikrai nustebinus savo skoniu.
© Bubblekitchen
Pagaminamas per:
10min
Įvertinimas:
2.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Karnišonus, svogūnų laiškus, šviežias petražoles susmulkinau, įmaišiau į skumbres gabalėlius, pagardinau druska (jei žuvis sūri, druskos geriau nedėti), maltais pipirais ir sumaišiau su varškes sūreliu.
Svarbu viską gerai susmulkinti ir sumaišyti, kad gautųsi vientisa masė. Valgėme su šviesia pakepinta duonele.

Bubblekitchen
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą