GARDUMĖLIS: saldžios, cinamoninės morkytės

 (2)
Šios gardžios morkytės tinka kaip saldus užkandis ar garnyras prie keptos vištos arba kalakuto.
Saldžios, cinamoninės morkytės
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Mažas morkytes nuskuskite ir nuplaukite. Didesnes dar ir supjaustykite šiaudeliais.

Morkas sudėkite į puodą, įpilkite vandens tiek, kad tik šiek tiek apsemtų.

Virkite 8-10 minučių.Vandenį nukoškite.

Kol morkos verda, ištirpinkite sviestą, suberkite cukrų ir prieskonius. Gerai išmaišykite.

Ant apvirtų morkų supilkite sviestą ir maišant kepkite puodą dar 5-7 minutes ant nedidelės ugnies.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

0,5 kg Morkos
2 šaukštas Sviestas
0,5 puodelis Rudasis cukrus
1 šaukštelis Cinamonas
0,5 šaukštelis Imbieras
žiupsnelis Druska
Porcijos: 4
Sudėtingumas :