GARDUMĖLIS: persimonų duona

Persimonų duona
Persimonų duona
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
65min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Persimonus nulupkite ir sutrinkite iki tyrės.

Dubenyje išsukite cukrų r vanilinį cukrų su kiaušiniais.

Suverskite persimonų tyrę, supilkite ištirpintą sviestą ir gerai išmaišykite.

Įberkite kepimo miltelius, druską, cinamoną ir išmaišykite.

Suberkite miltus ir išmaišykite.

Suberkite smulkintus riešutus ir išmirkytas racinas. Išmaišykite.

Tešlą supilkite į sviestu išteptą kepimo formą ir kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Kiaušiniai
1 puodelis Cukrus
1 šaukštas Vanilinis cukrus
3 puodelis Persimonų tyrė
10 šaukštas Sviestas
2 šaukštelis Kepimo milteliai
žiupsnelis Druska
2 šaukštelis Cinamonas
3 puodelis Miltai
1,5 puodelis Lazdyno riešutai (susmulkinti)
1 puodelis Razinos
Porcijos: 10
Sudėtingumas :