GARDUMĖLIS: mieliniai žagarėliai

 (3)
Mieliniai žagarėliai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
70min
Įvertinimas:
3.7500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Į šiltą pieną supilkite mieles ir išmaišykite. Miltus sumaišykite su cukrumi. Įberkite dalį miltų į šiltą pieną ir išplakite. Palikite valandai pastovėti.

Tešlą vėl išplakite, supilkite likusius miltus, druską ir trynius. Gerai išminkykite.

Supilkite lydytą sviestą ir gerai išminkykite.

Palikite porai valandų, kad pakiltų.

Pakilusią tešlą iškočiokite kuo ploniau (apie 2 mm storio), supjaustykite rėželiais, įvairiai išnarstykite.

Virkite įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.

Ištraukus nuvarvinkite ir apiberkite cukraus pudra.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

250 g Miltai
0,5 stiklinė Pienas
20 g Mielės
3 vnt. Kiaušinių tryniai
50 g Sviestas
50 g Cukrus
1 šaukštelis Vanilinis cukrus
Porcijos: 6
Sudėtingumas :