GARDUMĖLIS: kumpio ir mocarelos apkepas

Raudonėliai šiam sūrio ir kumpio apkepui suteikia malonų išskirtinį skonį, kurį dar papildo subtilaus traškumo tešla.
Kumpio ir mocarelos apkepas
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
5.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sumaišykite sviestą ir kvietinius miltus.

Supilkite vandenį ir maišykite, kol tešla taps vientisa.

Išlipdykite ja 26 cm skersmens pyrago formos dugną ir kraštus.

Įdarui supjaustykite griežinėliais kumpį, nukoškite pievagrybius.

Sumaišykite kiaušinius ir grietinėlę.

Sudėkite pusę tarkuoto mocarelos sūrio.

Paplotį padenkite kumpio griežinėliais ir grybais.

Apibarstykite raudonėliais bei juodaisiais pipirais.

Užpilkite sūrio, pieno ir kiaušinių maišiniu.

Užbarstykite ant viršaus likusį tarkuotą sūrį.

Kepkite 175 laipsnių orkaitės apatinėje dalyje apie 40 minučių.

Žurnalas
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Papločiui
150 g Sviestas
1,5 stiklinė Miltai
3 šaukštas Vanduo
Įdarui
200 g Rūkytas kumpis
300 g Konservuoti pievagrybiai
3 vnt. Kiaušiniai
1 stiklinė Grietinėlė
žiupsnelis Raudonėliai
pagal skonį Juodieji pipirai
300 g Mocarelos sūris
Porcijos: 6
Sudėtingumas :