GARDUMĖLIS: kruasanai su migdolais

 (6)
Siūlome išbandyti greitą būdą išsikepti kruasanus su migdolų įdaru. Šiam receptui atskirai kepti kruasanų nereikia. Pakanka pasiruošti įdaro ir turėti paprastų kruasanų.
Kruasanai su migdolais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
15min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kruasanus giliai įpjaukite per pusę.

Sumaišykite (geriausiai tai pavyks padaryti su elektriniu maisto trintuvu) minkštą sviestą, cukrų, migdolų miltus ir migdolų esenciją.

Migdolų masę gausiai dėkite į kruasanų vidų. Kruasanų viršų aptepkite migdolų mase ir pabarstykite migdolų drožlėmis.

Kepkite iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10 minučių.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

6 vnt. Kruasanai
2 puodelis Migdolų miltai
150 g Sviestas
0,5 puodelis Cukraus pudra
1 šaukštelis Migdolų esencija
sauja Migdolų drožlės
Porcijos: 6
Sudėtingumas :