GARDUMĖLIS: itališka pica

 (15)
Itališka pica
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
50min
Recepto kilmė:
Italijos virtuvė
Įvertinimas:
2.3333 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Išsukite sviestą su tarkuotu sūriu, miltais, kepimo milteliais ir grietinėle.

Paklokite tešlą ant kepamuoju popieriumi padengtos orkaitės skardos.

Supjaustykite gabalėliais grybus ir apkepkite svieste.

Supjaustykite šparagus.

Supjaustykite papriką kubeliais.

Daržoves sudėkite sluoksniais ant tarkuotu sūriu apibarstyto papločio.

Sumaišykite grietinėlę, kiaušinius bei prieskonius ir užpilkite ant įdaro.

Kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 25-30 minučių.

Žurnalas
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Pagrindui
200 g Sviestas
100 g Fermentinis sūris
0,5 stiklinė Grietinėlė
3 stiklinė Miltai
1 šaukštelis Kepimo milteliai
Įdarui
2 šaukštas Sviestas
400 g Pievagrybiai
1 vnt. Saldžiosios raudonosios paprikos
200 g Šparagai
4 vnt. Kiaušiniai
150 g Fermentinis sūris
4 šaukštas Grietinėlė
žiupsnelis Raudonėliai
žiupsnelis Pipirai
pagal skonį Druska
Porcijos: 10
Sudėtingumas :