GARDU: vištiena su imbieriniu padažu

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Recepto kilmė:
Lietuvos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Keletą minučių pakepkite česnaką ir išimkite, išmeskite jį - mums reikalingas tik jo kvapas ir skonis aliejuje.

Vištienos krūtinėles įtrinkite druska ir pipirais, apvoliokite migdolų drožlėse ir kepkite česnakiniame aliejuje iš abiejų pusių, kol iškeps.

Kitame inde susmulkintus mango vaisius sumaišykite su cukrumi, gvazdikėliais, imbieru ir muskatu.

Šią mase apipilkite pakeptą vištieną, įdėkite sojos padažo, druskos ir pipirų. Kepkite dar 10 minučių. Patiekite karštą su ryžiais ir šviežiomis žaliomis daržovėmis.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Vištienos filė
1/4 stiklinė Aliejus
2 skiltelė Česnakai
1 stiklinė Mangai supjaustyti
1/4 stiklinė Rudasis cukrus
1/4 šaukštelis Gvazdikėliai
2 šaukštelis Džiovinto imbiero milteliai
1/4 šaukštelis Muskato riešutai
1 šaukštelis Sojos padažas
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
100 g Migdolų drožlės
Porcijos: 4
Sudėtingumas :