Gardieji morkų kotletukai

Morkų sklindžiai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
3.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Morkas sutarkuokite burokine tarka.

Apkepkite svieste ant mažos ugnies kol suminkštės. Įpilkite karšto pieno, išmaišykite, suberkite maišant manų kruopas.

Virkite apie 10-15 minučių, kol masė sutirštės.

Atvėsinkite, įmuškite kiaušinius, pagardinkite druska, tarkuotu muskato riešutu.

Gerai išmaišykite, formuokite nedidelius kotletukus.

Apvoliokite maltuose džiūvėsėliuose ir kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

800 g Morkos
0,5 stiklinė Pienas
4 šaukštas Manų kruopos
4 šaukštas Sviestas
1-2 vnt. Kiaušiniai
pagal skonį Druska
žiupsnelis Muskato riešutai
5 šaukštas Malti džiūvėsėliai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :