Gardi košė su moliūgu ir medumi

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kruopas nuplaukite, užpilkite vandeniu ir virkite apie pusvalandį ant silpnos ugnies. Pasūdykite.

Stambokais gabalais supjaustytą moliūgą suberkite į kitą puodą (galima dar pabarstyti miltiniu cukrumi, cinamonu) ir virkite, kol suminkštės.

Išvirusį sumaišykite su kviečių koše. Patiekdami į stalą, košę pagardinkite medumi.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 stiklinė Kvietinės kruopos
2-3 stiklinė Vanduo
1 žiupsnelis Druska
300 g Moliūgai
1 šaukštas Medus
Porcijos: 2
Sudėtingumas :