Gardi grybų užkandėlė



Puikus užkandis. Norite suteikti šiam patiekalui rytietiško skonio? Pagardinkite žiupsneliu ciberžolės arba imbiero. O jeigu pirmenybę teikiate Viduržemio jūros virtuvei, vietoje rytietiškų prieskonių įberkite baziliko ir čiobrelio.
Grybų ikra
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Supjaustykite visus grybus smulkiais kubeliais, o svogūną, paprikas ir česnaką smulkiai sukapokite. Į nedidelę keptuvę supilkite aliejų ir pakepinkite visus produktus, kol jie visiškai iškeps.

Paruoštą mišinį susmulkinkite peiliu ir sukrėskite į japoniškus šaukštus. Papuoškite pjaustytais svogūnų laiškais. Patiekite užkandėlę su bandelėmis iš viso grūdo miltų.

Tapk 1000receptu.lt draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Mėgsti gaminti? Pasidalink savo receptu, dalyvauk konkursuose ir laimėk puikius prizus!

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Porcijos: 2
Sudėtingumas :