GARDI džiovintų slyvų ir šoninės užkandėlė

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
2.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gal ir nelabai greitai paruošiama, bet nuostabaus skonio užkandėlė, visada nušluojama nuo stalo be pėdsakų.

10 žmonių pasiruošiu 30 džiovintų slyvų – mirkau jas vandeny apie 30 min., kad nesuminkštėtų per daug. Jei slyvos šviežios, galima net nemirkyti.

Tada 30 migdolų paskrudinu sausoj keptuvėj, dar šiltus patrinu tarp delnų, kad nukristų karčioji odelės dalis, ir po vieną farširuoju į slyvą (į buvusią kauliuko vietą).

Paruoštas slyvas apsuku itin plonai pjaustytos šaltai rūkytos šoninės gabaliukais (didesniuose prekybcentriuose mėsos skyriai pjausto labai gražiom juostelėm) ir persmeigiu dantų krapštuku.

Šis vienakąsnis skanus tiek šaltas, tiek 3-4 minutes pakeptas max grilio režimu iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Kūmutės virtuvė
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

30 vnt. Džiovintos slyvos
30 vnt. Migdolai
500 g Kiaulienos šoninė rūkyta
Sudėtingumas :