Galetos su persikais ir maltais migdolais

© smaguris.lt nuotr.
Pagaminamas per:
120min
Recepto kilmė:
Italijos virtuvė
Įvertinimas:
3.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sviestą supjaustykite kubeliais, sumaišykite su miltais, druska, cukrumi ir vandeniu. Greitai suminkykite tešlą, suformuokite rutulį, suvyniokite į maistinę plėvelę ir valandai padėkite į šaldytuvą.

Atvėsintą tešlą iškočiokite į apskritimą, sudėkite skiltelėmis pjaustytus persikus palikdami 1,5–2 cm pločio kraštelį. Maltus migdolus sumaišykite su cukraus pudra ir apibarstykite persikus.

Užlenkite paliktos tešlos kraštelius. Aptepkite kiaušinio tryniu ir apibarstykite cukrumi.

Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 30–40 minučių.

Smaguris
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 ir 1/4 stiklinė Miltai
120 g Sviestas
1/2 šaukštelis Druska
1 šaukštas Cukrus
3 šaukštas Vanduo
1 vnt. Kiaušinio trynys
žiupsnelis Cukrus apibarstymui
Įdarui:
1 kg Persikai
1/2 stiklinė Migdolų miltai
1/4 stiklinė Cukraus pudra
Porcijos: 4
Sudėtingumas :