Gaivus morkų tortas

Morkų tortas
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
2.0000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sutarkuokite morkas, smulkiai supjaustykite ananasus.

Sumaišykite miltus, kepimo miltelius, druską ir prieskonius.

Gerai išplakite kiaušinius su cukrumi. Tada sudėkite grietinę, sviestą ir vanilinį cukrų.

Palaipsniui į masę suberkite miltus su kepimo milteliais, išmaišykite iki vientisos masės.

Sudėkite morkas ir ananasus.

Įklokite į kepimo formą sviestinio popieriaus, sudėkite tešlą ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 35 – 40 minučių. Paskui išimkite ir palikite atvėsti.

Kremui išplakite sūrį su sutrintu sviestu ir vanilės cukrumi. Maišydami suberkite cukraus pudrą, tarkuotą citrinos žievelę.

Išėmę atvėsusį morkų tortą iš formos, aptepkite viršų ir šonus kremu.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Morkos
300 g Miltai
4 šaukštas Grietinė riebi
3 vnt. Kiaušiniai
1 stiklinė Rudasis cukrus
3 šaukštas Aliejus
2 šaukštelis Cinamonas
2 šaukštelis Kepimo milteliai
žiupsnelis Muskato riešutai
žiupsnelis druska
1/2 pakelis Vanilinis cukrus
200 g Konservuoti ananasai
Kremui:
200 g Maskarponės sūris
25 g Sviestas
130 g Cukraus pudra
1 šaukštelis Vanilinis cukrus
1/2 vnt. Laimo vaisių sultys
Porcijos: 10
Sudėtingumas :