Folijoje kepta žuvis su daržovėmis

Iškepti folijoje suvyniotą žuvį ir daržoves visai nesunku, o toks patiekalas tikrai skanus. Patiekite su salotomis ir garnyru, pabarstę šviežiai supjaustytų krapų ir šiek tiek stambių druskos kristalų.
Folijoje kepta žuvis su daržovėmis
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
4.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Supjaustykite lašišą gabaliukais, kurių kiekvienas būtų skirtas vienai porcijai.

Bulves, morkas ir svogūnus supjaustykite plonais griežinėliais, o pomidorą – skiltelėmis.

Kiekvieną folijos lakštą patepkite trupučiu aliejaus. Ant lakštų 15x15 cm plote paskleiskite bulves, morkas ir svogūnus. Užlankstykite folijos kraštus, suformuodami paketėlį. Pašlakstykite aliejaus.

Įtrinkite žuvį prieskoniais, druska ir sudėkite į paketėlius.

Apdėkite kiekvieną žuvies gabaliuką pomidorų skiltelėmis bei šparagais ir užlankstykite uždarydami folijos paketėlį.

Sudėkite paketėlius ant kepsninės grotelių ir kepkite apie 20 minučių, kol bulvės suminkštės.

Santa Maria
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

800 g Žuvies filė
100 ml Aliejus
1 šaukštas SANTA MARIA žuvies kepsnių prieskoniai
500 g Bulvės
4 vnt. Morkos
4 vnt. Svogūnai
2 vnt. Pomidorai
1,5 šaukštelis SANTA MARIA akmens druska
250 g Šparagai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :