Folijoje kepta lašiša

Savaitgalio iškylai. Garnyrui patiekite ryžius.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Aliejumi ištepkite keturis didelius folijos lakštus (kiekvieno iš jų ilgos ir plotis turėtų siekti po 35 centimetrus). Lašišos filė gabalą padėkite pačiame folijos lakšto viduryje ir apliekite vienu valgomuoju šaukštu sojos padažo.

Ant kiekvieno lašišos filė gabalo uždėkite špinatų, tarkuoto imbiero ir susmulkintų svogūno laiškų. Folijos lakštų kraštus užlenkite taip, kad, kepant lašišą, laisvai cirkuliuotų karštas oras, ir būtų galima žuvį lengvai vartyti.

Įkaitinkite grilį. Ant grotelių sudėkite žuvį. Kepkite po 5-7 minutes iš kiekvienos pusės. Svečiams žuvį patiekite su visa folija, pagardinkite šviežia kalendra. Garnyrui puikiai tiks ryžiai.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

600 g Lašišos filė
4 šaukštas Sojos padažas
200 g Špinatai
1 šaukštas Imbiero šaknis (tarkuota)
sauja Svogūnų laiškai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :