Focaccia su vištiena, artišokais ir ančiuvių padažu

 (1)
Autorius: Renato Costa
© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištienos filė supjaustyti plonai ir ištrinti prieskoniais-česnakais, rozmarinu, alyvų aliejumi, druska, pipirais.

Artišokus supjaustyti vidutinio dydžio griežinėliais.

Paruoškite padažą, sumaišykite garstyčias su alyvų aliejumi, majonezu ir žaliųjų citrinų sultimis.

Iškepkite vištieną ant grill keptuvės, bet atsargiai, kad neperkeptų.

Ištepti Foccacia duona alyvų aliejų ir kepti 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 5 minutes.

Iškeptą duoną perpjauti per pusę, abi puses sutepti padažu, sudėti vištieną, parmezano sūrį, salotas, špinatus, vynuoginius pomidorus, artišokus.

skonis
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą