Florentinai su apelsinų cukatais

Sveikas itališkas gardėsis.
Florentinai
© Shutterstock nuotr.
Recepto kilmė:
Italijos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Nulupkite migdolų odeles, juos sutrinkite. Sviestą ir cukrų 10 minučių pakaitinkite ant silpnos ugnies, supilkite grietinėlę ir viską maišykite tol, kol cukrus visiškai ištirps. Suberkite migdolus, cukatus ir įlašinkite lašelį ar du vanilės esencijos, viską gerai išmaišykite, pavirkite dar 2-3 minutes.

Norint pasigaminti idealiai apvalių sausainių, jums puikiai pasitarnaus keksiukams kepti skirtos formelės. Sausainėliai iškeps per 15 minučių.

Dabar pasigaminkite šokolado glazūrą. Indelyje, įdėtame į karšto vandens dubenį, ištirpinkite šokoladą. Ištirpintu šokoladu ištepkite vieną kepto sausainėlio pusę – šokoladu apteptus sausainėlius padėkite į šaldytuvą: ten glazūra greičiau sutvirtės.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

25 g Cukrus
125 ml Grietinėlė (10 proc.)
100 g Sviestas
170 g Migdolai
70 g Cukatos
šlakelis Vanilės ekstraktas
50 g Šokoladas
Sudėtingumas :