Faršu ir pievagrybiais įdarytos paprikos

Už receptą dėkojame skaitytojams Gyčiui ir Kristinai.
Faršu ir pievagrybiais įdarytos paprikos
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
70min
Įvertinimas:
4.5000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Paprikas išplauname,nupjauname viršų ir išimame sėklas ir pertvaras.

Ruošiame įdarą: svogūnus su morkomis apkepame, daugiau nei pusę dedame į faršą,kitą dalį atidedame padažui.

Apkepame smulkiai pjaustytus pievagrybius,dedame taip pat į faršą.

Išverdame kietai kiaušinius,smulkiai pjaustome ir dedame į faršą.

Beriame ryžius (nevirti). Beriame druskos, pipirų pagal skonį.

Visus įdaro produktus sumaišome ir dedame į paruoštas paprikas.

Sudedame į puodą.

Troškimui darome padažą: puodelyje vandens ištirpiname du kubelius sultinio, sudedame kepintus svogūnus su morkomis ir užpilame trintais pomidorais su česnakais.

Troškiname 40 min.

Garnyrui galima naudoti virtas bulves arba bulvių košę. Skanaus!

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

5 vnt. Saldžiosios raudonosios paprikos
300 g Kiaulienos faršas
2 vnt. Morkos
2 vnt. Svogūnai
2 vnt. Kiaušiniai (virti)
250 g Pievagrybiai
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
75 g Ryžiai
4 vnt. Pomidorai
3 skiltelė Česnakai
2 vnt. Daržovių sultinys
250 ml Vanduo
Porcijos: 4
Sudėtingumas :