Ešerio filė su cukinijomis

 (1)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Žuvį įtrinkite prieskoniais, druska ir pipirais. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, filė apvoliokite miltuose, iškepkite ir laikykite šiltai.

Cukinijas supjaustykite plonomis juostelėmis. Keptuvėje ištirpinkite sviestą,sudėkite cukinijas, apšlakstykite citrinų sultimis, kepkite 1–2 minutes, paskaninkite prieskoniais.

Į lėkštes sudėkite cukinijas, ant viršaus uždėkite po ešerio filė ir apšlakstykite sultimis nuo cukinijų.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

4 vnt. Ešerių filė
2 šaukštas Miltai
2 vnt. Cukinijos
1 vnt. Citrinos
50 ml Alyvuogių aliejus
50 g Sviestas
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
pagal skonį Prieskoninės žolelės žuviai
Kaina: 4lt