Elzaso pyragas su sūriu ir mėsa

 (2)
© gourmantineblog.com nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Recepto kilmė:
Prancūzijos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Tešlai sumaišykite visus sausus produktus, tada pamažu supilkite vandenį ir aliejų, užminkykite tešlą. Palikite tešlą šiltoje vietoje pakilti, tešlos turi dvigubai padaugėti.

Kol kils tešla, pakepinkite kumpio juosteles, kad išsilydytų riebalai ir jos paskrustų. Sudėkite juosteles ant popierinio rankšluosčio.

Supjaustykite svogūnus pusžiedžiais, 5 – 10 pakepinkite keptuvėje su aliejumi, tada suberkite cukrų, dar kelias minutes pakepinkite, kad svogūnai karamelizuotųsi.

Įkaitinkite orkaitę maksimalioje temperatūroje. Įklokite į kepimo skardą folijos, įdėkite į orkaitę, kad įkaistų.

Sumaišykite grietinę, sūrį ir muskato riešutą.

Tešlą padalinkite į 2 – 4 dalis, kiekvieną dalį plonai iškočiokite.

Įklokite tešlos paplotėlius į įkaitintą kepimo skardą, greitai sudėkite grietinės ir sūrio masę, užberkite kumpio juosteles ir karamelizuotus svogūnus, užbarstykit rozmarinų lapelių ir pašaukite pyragus kepti 3 – 4 min.

Patiekite šiltus.

Gourmantine
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai:
1 stiklinė Ruginiai miltai
1 stiklinė Kvietiniai miltai
1/2 šaukštelis Druska
1 šaukštelis Cukrus
1 šaukštelis Mielės
1 šaukštas Alyvuogių aliejus
1-1,5 stiklinė Vanduo
Įdarui:
1/2 stiklinė Grietinė
1/4 vnt. Rikotos sūris
žiupsnelis Muskato riešutai
1 stiklinė Rūkytas kumpis juostelėmis
3 vnt. Svogūnai
pagal skonį Cukrus
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
2 šakelė Rozmarinai
Porcijos: 2
Sudėtingumas :