Elegantiškas topinambų užkandis

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Topinambus, morkas, svogūnus nulupkite, pievagrybius nuplaukite, nusausinkite. Visus šiuos produktus supjaustykite šiaudeliais, apibarstykite druska, suberkite pipirus ir troškinkite aliejuje ant vidutinio kaitrumo viryklės 20 – 30 min. Patiekite su žuvimi, paukštiena arba skrudinta duona.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Topinambai
200 g Svogūnai
100 g Morkos
200 g Pomidorų pasta
300 g Pievagrybiai
2 šaukštas Aliejus
žiupsnelis Juodieji malti pipirai
pagal skonį Druska
Porcijos: 5
Sudėtingumas :