E.Anusauskaitės receptas: višta su medumi

 (2)
Dainininkė Evelina Anusauskaitė sako, kad medus yra jos silpnybė. Todėl kad ir ką gamintų, visuomet jo įdeda bent šaukštelį. „Maisto gaminimas man vienas malonumas, virtuvėje mėgstu improvizuoti“, - sako atlikėja.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištieną įtriname prieskoninėmis žolelėmis ir kelioms valandoms paliekame, kad pasimarinuotų. Ištirpiname sviestą ir medų. Kol viską kaitinam ant viryklės, sudedame druską, garstyčias ir karį. Maišome iki vientisos masės. Ištirpintą sviestą su medumi užpilame ant vištos ir pašauname į orkaitę. Kepti reikia ne trumpiau kaip valandą iki 350 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Garnyrui galima naudoti ryžius, bulves, kitaip sakant tai, kas labiausiai patinka. Evelina labiausiai mėgsta salierų ir obuolių salotas. Joms pagaminti reikia tik saliero šaknies, obuolių ir poro. Viską supjausčius smulkiomis juostelėmis reikia pagardinti majonezu.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Višta
100 g Sviestas
200 ml Medus
100 ml Garstyčios
sauja Prieskoninės žolelės
šaukštelis Druska
šaukštelis Karis
Porcijos: 6
Sudėtingumas :