Du rudeniški obuolių traškučių receptai

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
180min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 45 laipsnių, kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Nulupkite obuolius, išimkite sėkleles, supjaustykite obuolį apvaliais griežinėliais. Sudėliokite griežinėlius į kepimo skardą.

Dubenėlyje sumaišykite vieną ar kitą prieskonių mišinį. Apibarstykite juo obuolių griežinėlius.

Džiovinkite obuolių traškučius pusantros valandos. Išimkite iš
orkaitės, atsargiai mentele apverskite obuolių griežinėlius ir apiberkite prieskonių mišiniu. Paskui džiovinkite dar valandą.

Jei obuolių griežinėliai po valandos nepakankamai traškūs, išjunkite orkaitę ir palikite skardą orkaitėje, kol ji atvės.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

3 vnt. Obuoli
Prieskoniai pirmam receptui:
2 šaukštas Cinamonas
1 šaukštas Džiovinto imbiero milteliai
1,5 šaukštelis Muskato riešutai malti
1,5 šaukštelis Gvazdikėliai
Prieskoniai antrajam receptui:
2,5 šaukštelis Džiovinto imbiero milteliai
2 šaukštelis Cinamonas
1 šaukštelis Kardamonas
1 šaukštelis Malti kvapieji pipirai
1 šaukštelis Gvazdikėliai
1 šaukštelis Muskato riešutai malti
žiupsnelis Cukrus
Sudėtingumas :