Druskoje keptas baltasis ešerys su baklažanų ir razinų piurė

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimas:

Cinamono lazdeles įbeskite į baklažanų vidų ir kepkite orkaitėje 40 – 50 min., paskui atvėsinkite, nulupkite odelę. Razinas užpilkite vandeniui, minutei įstatykite į karštą orkaitę, paskui vandenį nupilkite, o razinas su baklažanais ir aliejumi sutrinkite trintuvu.

Į ešerių vidų įdėkite citrinos griežinėlius. Ketvirtadalį druskos suberkite į kepimo skardą, sudėkite žuvį ir apiberkite likusia druska. Kepkite 35 min. 135 laipsnių karščio orkaitėje. Iškepusią žuvį patiekite su baklažanų ir razinų piurė.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Baltieji ešeriai
1 vnt. Baklažanai
3 šaukštas Razinos
3 vnt. Cinamono lazdelės
2 šaukštas Alyvuogių aliejus
1,5 kg Rupi jūros druska
1/2 vnt. Citrinos
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :