Dešrelėmis įdarytos vištienos krūtinėlės

Kitoks patiekalas vištienos gerbėjams.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių, Pasigaminkite įdarą: nulupkite nuo dešrelių odeles, smulkiai supjaustykite, sumaišykite dubenyje su svogūnais, šalavijais ir garstyčiomis, obuoliais ir šviežiai maltais pipirais.

Kiekvieną vištienos krūtinėlę įpjaukite horizontaliai ir atverskite kaip knygą. Į įpjovą įdėkite ketvirtį įdaro, jį gerai įspauskite į minkštimą.

Įdarytas krūtinėles perjuoskite kiaulienos juostelėmis ir sudėkite į kepimo formą.

Kepkite įdarytas krūtinėles orkaitėje 30 – 35 min. Patiekite su bulvėmis ir žaliomis salotomis.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

4 vnt. Vištienos krūtinėlių filė
200 g Kiaulienos dešrelės
1 vnt. Svogūnai
1 šaukštelis Šalavijai (džiovinti)
0,5 šaukštelis Garstyčios
0,5 šaukštelis Garstyčios
1 vnt. Obuoliai
8 g Rūkyta kiauliena
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :