Daržovių troškinys su krevetėmis

Patiekalas jūros gėrybių mėgėjams.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimas:

Morkas nuplaukite, nuskuskite ir supjaustykite. Taip pat pasielkite ir su paprika. Išimkite čili pipiro sėklytes ir taip pat susmulkinkite, išspauskite česnaką.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepkite česnaką bei čili pipirą. Tada sudėkite morkas ir papriką, pamaišydamos kepkite apie 5 minutes.

Į keptuvę įliekite 200 mililitrų vandens, sudėkite pupeles ir susmulkintus žiedinius kopūstus, leiskite užvirti. Tada pagardinkite sojos padažu, druska bei pipirais. Sudėkite krevetes ir viską ant silpnos ugnies troškinkite dar 5 minutes.

Patiekalą papuoškite žalumynais.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

200 ml Vanduo
2 v Morkos
1 vnt. Paprikos
0,5 vnt. Čili pipirai
2 skiltelė Česnakai
3 šaukštas Aliejus
200 g Šparaginės pupelės
400 g Žiediniai kopūstai
3 šaukštas Sojos padažas
150 g Krevetės
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
pagal skonį Žalumynai
Porcijos: 4