Daržovių salotos su vištiena ir granatais

Salotos
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
100min
Įvertinimas:
4.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Burokėlius, morkas, bulves ir kiaušinius išvirkite. Daržoves ir kiaušinius sutarkuokite per burokinę tarką.

Majonezą sumaišykite smulkintu česnaku.

Vištienos filė supjaustykite šiaudeliais, apkepkite. Svogūną supjaustykite gabalėliais, taip pat apkepkite.

Į dubens, kuriame patieksite salotas, vidurį įstatykite stiklinę. Sluoksniuokite salotas aplink stiklinę, kad būtų apyrankės formos. Kai kuriuos sluoksnius galima pagardinti pipirais, druska.

Pirmas sluoksnis – bulvės, truputis pipirų, druskos ir majonezas.

Antras sluoksnis – pusė burokėlių, truputis druskos ir majonezo.

Trečias sluoksnis – morkos, truputis druskos ir majonezas, ketvirtas sluoksnis – graikiniai riešutai. Penktas sluoksnis – pusė vištienos ir majonezas, šeštas sluoksnis – kepti svogūnai, septintas sluoksnis – kiaušinis ir majonezas. Aštuntas sluoksnis – antra pusė vištienos ir majonezas. Devintas sluoksnis – pusė burokėlių, truputis druskos ir majonezas.

Išimkite stiklinę, iš viršaus aptepkite salotas majonezu, o tada visą paviršių apdėliokite granato grūdeliais. Paskui dvylika valandų palaikykite salotas šaldytuve, o tuomet galima valgyti.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Burokėliai
1 vnt. Svogūnai
2 vnt. Bulvės
2 vnt. Morkos
200 g Vištiena
2 vnt. Kiaušiniai
2 vnt. Granatai
sauja Graikiniai riešutai
1-2 skiltelė Česnakai
pagal skonį Majonezas
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :