Daržovių salotos su mėlynųjų pelėsių sūriu

Puikios salotos, tinkančios su mėsa, vištiena ir žuvų patiekalais. Galima patiekti ir kaip atskirą valgį. Skaniausios – pagamintos vasarą iš šviežių daržovių.
Daržovių salotos su mėlynųjų pelėsių sūriu
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
45min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Bulves išvirkite ir atvėsinkite.

Bulves nulupkite ir supjaustykite gan dideliais gabaliukais (galima į keturias dalis).

Plonais griežinėliais supjaustykite svogūną ir papriką.

Žirnelius pavirkite 3 minutes, nusausinkite ir atvėsinkite.

Sumaišykite bulves, svogūną, papriką ir žirnelius.

Ant salotų užpilkite padažą (jį paruošite sumaišę visas sudedamąsias dalis), gerai išmaišykite.

Apibarstykite mėlynųjų pelėsių sūriu.

Žurnalas
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1,5 kg Bulvės
1 vnt. Raudonieji svogūnai
1 vnt. Saldžiosios raudonosios paprikos
150 g Žalieji žirneliai
150 g Sūris su mėlynuoju pelėsiu
Padažui
100 ml Alyvuogių aliejus
3 šaukštas Obuolių actas
0,2 šaukštelis Tabasko padažas
1 šaukštas Rudasis cukrus
3 šaukštas Dižono garstyčios
1 skiltelė Česnakai
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :