Daržovių salotos su liežuviu ir obuoliais

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
70min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Daržoves gerai nuplaukite ir išvirkite su lupenomis.
Kiaušinius taip pat išvirkite.

Virtas daržoves nulupkite. Kiekvieną bulvę perpjaukite išilgai pusiau ir supjaustykite plonomis riekelėmis. Morką supjaustykite plonais griežinėliais. Kiaušinius nulupkite ir supjaustykite skersai plonais griežinėliais.

Obuolius nuplaukite, kiekvieną perpjaukite į keturias dalis, pašalinkite sėklas ir supjaustykite plonomis skiltelėmis. Iš karto apšlakstykite citrinų sultimis, kad obuolių skiltelės nepradėtų tamsėti. Vistą liežuvį supjaustykite plonais griežinėliais.

Paruoštus salotų ingredientus sluoksniais išdėkite į salotų dubenį, apibarstykite druska bei maltais juodaisiais pipirais ir apliekite alyvuogių aliejumi. Apibarstykite salotas kaparėliais ir papuoškite petražolėmis.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

250 g Liežuvis virtas
4 vnt. Bulvės
1 vnt. Morkos
2 vnt. Obuoliai
1 šaukštelis Citrinų sultys
2 vnt. Kiaušiniai
100 g Kaparėliai
100 g Kaparėliai
pagal skonį Druska
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
2 šaukštas Alyvuogių aliejus
2 šaukštas Alyvuogių aliejus
sauja Petražolės
Porcijos: 4
Sudėtingumas :