Daržovių kotletai su sūrio padažu

Su šiuo sveiku patiekalu labai tinka padažas, pagamintas iš varškės sūrio. Geriausia rinktis kaimišką, riebesnį sūrį. Jeigu maltinius kepsite orkaitėje, jie bus traškesni, jei troškinsite keptuvėje – minkštesni.
Daržovių kotletai su sūrio padažu
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
35min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Paruoškite padažą – virtuviniu kombainu sumaišykite sudėtines dalis, tegu pastovi apie valandą.

Daržoves nulupkite ir sutarkuokite, pagardinkite druska.

Suberkite džiūvėsėlius ir gerai išmaišykite.

Sudėkite išplaktus kiaušinius ir sumaišykite.

Iš gautos masės suformuokite maltinius ir kepkite aliejuje, kol gražiai parus.

Tada kepkite 200 ºC temperatūros orkaitėje 15 minučių arba į keptuvę įpilkite truputį vandens, uždenkite ir troškinkite 10 minučių.

Patiekite su sūrio padažu.

Žurnalas
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

100 g Morkos
100 g Griežčiai
100 g Salierai
200 g Cukinijos
1 vnt. Svogūnai
100 g Malti džiūvėsėliai
0,5 šaukštelis Druska
2 vnt. Kiaušiniai
Padažui
250 g Rikotos sūris
100 ml Jogurtas
2 šaukštas Svogūnų laiškai
1 šaukštelis Krapai
2 šaukštas Petražolės
1 šaukštelis Vorčesterio padažas
3 skiltelė Česnakai
pagal skonį Pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :