Daržovių fajita

Fajitą lengva pamėgti – ji gardi ir visada per greitai baigiasi. Tereikia didelių tortilijų, ant grotelių keptos mėsos, pakeptos vištienos arba, jei norite vegetariškos fajitos, – paprikų ir svogūnų. Taip pat galite pridėti pupelių, ryžių, salsos padažo ir tarkuoto sūrio. Arba to, kas jums patinka.
Daržovių fajita
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
25min
Recepto kilmė:
Meksikos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Supjaustykite daržoves juostelėmis ir susmulkinkite halumio sūrį. Įkaitinkite aliejų keptuvėje ir pakepkite daržoves su sūriu apie 2–3 minutes.

Uždėkite po kelis šaukštus daržovių ir sūrio mišinio ant pašildytų tortilijų ir patiekite su pupelėmis bei gvakamolės mirkomuoju padažu.

Ruošiant pupeles, pakepkite svogūnus ir česnakus aliejuje. Įpilkite salsos padažo, sudėkite pupeles ir viską išmaišykite.

Santa Maria
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Svogūnai
2 vnt. Saldžiosios raudonosios paprikos
1 pakelis „Halloumi“ sūris
1 vnt. Cukinijos
1 pakelis SANTA MARIA FAJITA prieskonių mišinys
1 pakelis SANTA MARIA tortilijos
Pupelės su Salsa padažu
1 indelis Konservuotos pupelės
1 šaukštas SANTA MARIA CHUNKY SALSA padažas
0,5 vnt. Svogūnai
1 skiltelė Česnakai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :