Daržovių blyneliai

Blynelius galite kepti iš įvairių mėgstamų daržovių. Svarbiausia nepamiršti būtinų sudėtinių dalių - plakto kiaušinio ir miltų, antraip blyneliai nepavyks.
Daržovių blyneliai
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Konservuotus kukurūzus nusausinkite. Papriką nuplaukite, išpjaukite sėklytes, minkštimą susmulkinkite. Kiaušinius išplakite, įpylę šaukštą alyvuogių aliejaus. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, sumaišykite su kiaušiniais. Tuomet į masę sudėkite konservuotus kukurūzus, smulkiai supjaustytą papriką, pagardinkite druska bei pipirais.

Iš gautos masės formuokite blynelius ir kepkite 3 šaukštuose įkaitinto alyvuogių aliejaus.

Špinatus nuplaukite po šaltu tekančiu vandeniu, nusausinkite ir suplėšykite. Česnako skilteles nulupkite ir smulkiai supjaustykite, taip pat padarykite ir su svogūno laiškais. Viską sumaišykite.

Salotų padažui apelsinų sultis sumaišykite su likusiu aliejumi, pagardinkite druska bei pipirais. Daržovių blynelius sudėkite ant salotų. Greta patiekite padažą.

Vienoje porcijoje – 320 kalorijų.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

200 g Konservuoti kukurūzai
1 vnt. Saldžiosios raudonosios paprikos
2 vnt. Kiaušiniai
6 šaukštas Alyvuogių aliejus
150 g Miltai
1 šaukštelis kepimo milteliai
70 g Špinatai
2 skiltelė Česnakai
30 g Svogūnų laiškai
1 šaukštas Apelsinų sultys
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :