Daniška romo boba

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kiaušinius įmuškite į dubenį, suberkite cukrų ir plakite, kol masė padidės dvigubai ir taps puri. Po truputį atsargiai maišant suberkite miltus. Tešlą sukrėskite į riebalais išteptą išardomą kepimo formą.

Bobą kepkite vidutinio karštumo orkaitėje, kol paviršius gražiai parus.

Išimkite iš orkaitės ir leiskite atvėsti.

Dubenyje sumaišykite vyšnių sultis su 3 šaukšteliais romo ir įstatykite į jį bobą, kad prisigertų skysčio.

Garų vonelėje sumaišykite trynius su krakmolu, cukraus pudra ir grietinėle bei 2 šaukšteliais romo ir gerai išplakite.

Prieš patiekiant į stalą, bobą apipilkite saldžiu padažu.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Pyragui:
3 vnt. Kiaušiniai
150 g Cukrus
150 g Miltai
Sumirkymui:
1 stiklinė Vyšnių sultys
3 šaukštas Romas
Padažui:
2 vnt. Kiaušinių tryniai
1/4 l Grietinėlė
1 šaukštas Krakmolas
50 g Cukraus pudra
2 šaukštelis Romas
Porcijos: 8
Sudėtingumas :