Daigintų kviečių maltinukai

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Grūdus sumalti mėsmale arba susmulkinti elektriniu smulkintuvu kartu su šaukštu alyvuogių aliejaus. Į masę įmušti kiaušinį, sudėti varškę, prieskonius. Viską gerai išmaišyti. Formuoti maltinukus ir apkepti aliejuje iš abiejų pusių.

Skanu su šviežiomis salotomis.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

200 g Daiginti kviečiai
100 g Varškė
1 vnt. Kiaušiniai
1 šaukštas Aliejus
2 skiltelė Česnakai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 2
Sudėtingumas :